Zwangerschap fotografie

Groeit er bij jou een wondertje in je buik en wil jij dit bijzondere moment vastleggen? Dan is een zwangerschaps shoot de perfecte keuze.

Wat je kan verwachten:

Voor
Aan de hand van ons contact per mail of per telefoon bespreken wij een beschikbare datum en een locatie. Dit kan op een mooie buitenlocatie zijn of bij jou thuis in een kamer die ik om zal toveren naar een studio setting. Het is in dit geval fijn om een kamer uit te kiezen waar ook mooi natuurlijk licht binnen komt. De meeste shoots worden ingepland tussen de 32 en 34 weken. Op dit moment is de buik vaak al mooi rond en is de kans klein dat de baby al voor de ingeplande datum een kijkje komt nemen. Voorafgaand van de shoot zullen wij uitgebreid je wensen bespreken en is het mogelijk om mij voorbeeldjes op te sturen van foto’s die je mooi vindt. Doe dit het liefst op tijd van te voren zodat ik indien ik niet de juiste materialen/props tot mijn beschikking heb, ik deze wellicht alsnog kan regelen voor de shoot.

Tijdens
We spreken af op de gekozen locatie of bij jou thuis. Ik zorg altijd dat ik op tijd aanwezig ben, zodat ik alles netjes klaar kan zetten voordat de shoot begint. Het is niet altijd nodig om de fotoshoot te doen met een blote buik, ook met een kledingstuk dat strak om de buik zit komen er mooie foto’s. Doe dus vooral waar jij je prettig bij voelt. Wanneer iemand zich prettig voelt komen er tenslotte de mooiste foto’s uit. Tijdens de shoot is er tijd voor een eventuele outfit wissel. Probeer de outfit die je graag wilt dragen van te voren uit te kiezen, zodat dit niet te veel tijd kost tijdens de shoot. Heb je de voorkeur om meerdere keren van outfit te wisselen en dus in meerdere settings foto’s te maken, dan adviseer ik om voor het zilveren of het gouden pakket te kiezen zodat er net wat extra tijd is. Ook is het in overleg mogelijk om op 2 verschillende locaties te shooten, hierbij is het belangrijk dat dit vooraf aangegeven wordt, omdat hier extra kosten aan vast kunnen zitten en/of er extra tijd gerekend moet worden.

Na
Na de fotoshoot ontvang je van mij de foto’s met een watermerk via Whatsapp. Waarna ik je keuze/selectie rustig afwacht. Nadat de selectie is gemaakt, ontvang je van mij de factuur. Deze dien je binnen een week te voldoen.
De gekozen selectie wordt in hoge kwaliteit toegestuurd per mail/WeTransfer. Zo heb je de foto’s digitaal en kan je deze altijd gebruiken en oneindig laten printen. Vergeet je foto’s niet direct te downloaden en goed op te slaan, want ik kan helaas niet altijd alle bestanden bewaren en het zou zonde zijn als deze verloren gaan.