Animal fotografie

Heb jij een huisdier waar je gek op bent en wil jij hem/haar graag mooi op de foto hebben? Dan is een Animal shoot de perfecte keuze. Dit is in overleg ook mogelijk met meerdere huisdieren tegelijkertijd.

Wat je kan verwachten:

Voor
Aan de hand van ons contact per mail of per telefoon bespreken wij een beschikbare datum en een gewenste locatie. Dit is in principe bijna altijd buiten. Bij een animal shoot is het dan ook van belang dat het niet regent buiten, hiermee wordt rekening gehouden tijdens een datum plannen en hierdoor kan het soms zijn dat we tot het besluit komen om een shoot toch nog naar een ander moment te verplaatsen. Tijdens ons contact zullen wij samen bekijken welk pakket ik je adviseer aan de hand van je huisdier en hoe goed het dier mee kan werken.

Tijdens
We spreken af op de gekozen locatie. Ik zorg altijd dat ik op tijd aanwezig ben, zodat ik alles netjes kan voorbereiden voordat de shoot begint. Zorg van te voren dat jouw trouwe viervoeter niet te energiek is en maak hem/haar bijvoorbeeld van te voren alvast een beetje moe. Vaak zijn ze dan rustiger en blijven ze beter zitten en/of liggen.

Na
Na de fotoshoot ontvang je van mij de foto’s met een watermerk via Whatsapp. Waarna ik je keuze/selectie rustig afwacht. Nadat de selectie is gemaakt, ontvang je van mij de factuur. Deze dien je binnen een week te voldoen.