Newborn fotografie

Is er een kleintje onderweg of al geboren en wil jij dit mooie moment voor altijd laten vastleggen? Dan is een newbornshoot de perfecte keuze.

Wat je kan verwachten:  

Voor
Aan de hand van ons contact per mail of per telefoon bespreken wij een (optie) datum rondom de uitgerekende datum. In principe fotografeer ik een newborn shoot tussen de 1 en 3 weken na de bevalling. Op dit moment zijn ze nog erg flexibel en slaapt de baby nog veel. Mocht de baby nou nog lekker warm zitten, waardoor de (Optie) datum niet haalbaar is. Dan kijken we samen naar een nieuwe datum en boeken we de shoot opnieuw op de eerste vrije datum in. Hierbij zorgen wij uiteraard dat de datum nog binnen de geschikte periode valt.

Tijdens
Zorg dat voordat de shoot begint de baby een schone luier heeft en/of voeding heeft gehad. Hierdoor valt de baby vaak makkelijker in slaap, waardoor we mooiere foto’s kunnen maken. Afhankelijk van wat de papa en/of mama willen wordt de baby met een outfitje of zonder outfitje gefotografeerd. Dit kan ook beide in een shoot. De shoot vindt vaak plaats bij de baby thuis, waardoor het makkelijk is om tussendoor even te wisselen van outfit. Probeer van te voren wel alvast een of meerdere outfits uit te kiezen, zodat dit niet te veel tijd kost tijdens de shoot. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar een lichtkleurige outfit, omdat dat mooi op de foto uitkomt. Indien je graag samen met de baby op de foto gaat, kan het leuk zijn om de kleur van jullie outfit te matchen.

Het liefst plan ik een Newborn shoot rond de tijd in dat jouw baby een flesje krijgt, zodat de baby lekker rustig is. Omdat ik graag de tijd neem voor het voorbereiden van de shoot, zorg ik dat ik ongeveer een half uurtje eerder als dat de shoot begint aanwezig ben. Zo kunnen wij rustig kijken naar wat de papa en mama mooi vinden en is er de tijd om de baby rustig in slaap te krijgen. Ook tussen de shoot door is er tijd om de baby eventueel te voeden of even rustig te krijgen door een knuffel. Soms komt het voor dat de baby zijn/haar dag echt niet heeft. Maak je daar niet te druk om! Ik neem de tijd en mocht het echt niet lukken, plannen wij een nieuw moment in.

Na
Na de fotoshoot ontvang je van mij de foto’s met een watermerk via Whatsapp. Waarna ik je keuze/selectie rustig afwacht. Nadat de selectie is gemaakt, ontvang je van mij de factuur. Deze dien je binnen een week te voldoen. De gekozen selectie wordt in hoge kwaliteit toegestuurd per mail/WeTransfer. Zo heb je de foto’s digitaal en kan je deze altijd gebruiken en oneindig laten printen. Vergeet je foto’s niet direct te downloaden en goed op te slaan, want ik kan helaas niet altijd alle bestanden bewaren en het zou zonde zijn als deze verloren gaan.